Доставка

Специално Кафе 007 работи с куриерска фирма СПИДИ. Доставяме както до ваш адрес, така и до офис на куриера.

Безплатна доставка- до офис над 60.00 лв, и над  80 лв до адрес.

Запазваме си правото преди изпращане на поръчката да се свържем с Вас на посочения от Вас телефон, с цел уточняване на подробности за поръчката и/или доставката.

Не носим отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато са посочени неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочен непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете определени от куриера, съобразно избрания метод за доставка. При извънредни обстоятелства си запазваме правото да удължим срока за доставка, като своевременно Ви информираме.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис като потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. В противен случай, се приема, че доставката е приета без възражения.

Запазваме си правото да променим наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

BGtop